Nieuw bij Sights&Sounds

Devialet Mania

Nieuw van Devialet!  De Mania, de eerste draagbare luidspreker van deze franse audio-vernieuwer. Deze speaker is vooral bedoeld om mee te nemen naar je tuin, boot/jacht, tweede woning of in je caravan, kortom verzin het maar en geniet van topkwaliteit muziekbeleving op plekken waar je eerst niet de kwaliteit van Devialet mobiel kon ervaren. Verkrijgbaar als Mania in de kleuren wit/zwart of de nog elegantere Opera uitvoering voorzien van vergulde details. Prijzen € 790,- en € 990,-

ThivanLabs 805 versterker

 Lion 805 is niet alleen qua muziekreproductie een kanjer, met 55kg schoon aan de haak, is dit ook een statement qua bouw. Zeer goede transformatoren en print layout getuigen van veel inzicht , hoe je topklasse versterking maakt. Deze versterker werkt met Klasse A techniek, zodat je geluid nergens tekort gedaan wordt, altijd is er voldoende capaciteit, de ruimtelijke afbeelding is bijna extreem te noemen.

Focal Celestee

De Focal Celestee is een high-end gesloten hoofdtelefoon waarmee je de intensiteit van elk moment onthult. Celestee combineert modern design, luxe afwerking en indrukwekkende geluidsprestaties. De exclusieve Focal-luidsprekerdrivers garanderen een uitstekende dynamiek en een zeer nauwkeurig geluid. De oorschelpen hebben een akoestische behandeling ondergaan om resonantie te beperken en een compromisloze audiokwaliteit te bereiken: het geluid is schoon, nauwkeurig en met een goede basverlenging.

Allnic H-6500

De Allnic L-6500 is Allnic Audio’s nieuwe middenklasse voorversterker. Net als alle andere Allnic Audio producten, wordt er gebruik gemaakt van Permalloy (combinatie van ijzer en nickel) voor de kern van de transformatoren. Allnic is erg dankbaar voor de uitvinding van Permalloy voor gebruik in de kern van de transformator. Hiermee heeft de uitvinder muziek luisteraars over de hele wereld een dienst bewezen. Prijs € 10750,-

JBL L75

De JBL L75 is een vreemde eend in de bijt, is het een soundbar, is het een Bluetooth-speaker? Het is beide, je “knoopt” je televisie middels een HDMI kabel er op aan en klaar ben je voor je surround ervaring. De L75 is echter meer, je kunt er perfect Hi-Res muziek op afspelen. Kortom een perfecte oplossing als je systeem redelijk compact wilt houden!

Arcam AVR5

De AVR5 is het nieuwe instapmodel van de AVR HDA familie voor een aantrekkelijke prijsniveau met AB klasse versterking. Een welkome aanvulling naast de AVR10, AVR20 en G-klasse AVR30.

De Gold Note A6 Evo luidspreker

Een vrij kleine staande luidspreker die in staat is om de emotie uit je muziekbibliotheek te halen. Niet alleen is deze luidspreker subliem afgewerkt, ook de ruimtelijkheid, defintie en rust zijn exemplarisch voor deze A6 Evo.

De Grimm Audio MU1;  top of the line streaming

De Grimm MU1 huisvest de ultieme streaming techniek in zich, state of the art jitter reductie, wellicht de meest precieze klok ooit in een streamer verwerkt, Roon endpoint, diverse aansluitingen (digitaal) o.a. de voor ons zeer belangrijke AES/EBU 110 Ohm aansluiting.

Ook Alles voorPortable Audio

Bezoek onze winkel