Nieuw(s) bij Sights&Sounds

Melco streamers show! 

Op zaterdag 6 april a.s. zal audiodealer Sights & Sounds een demonstratiedag organiseren waarbij producten van Melco Audio en ADOT centraal zullen staan. Er is tevens een expert van de importeur aanwezig voor demonstraties en uitleg.

Melco Audio bij Sights&Sounds op zaterdag 6 april 2024

Silent Angel Bonn NX

Een unieke en geavanceerd ontwerp, acht rijkelijk vergulde Gigabit Ethernet-poorten zijn voorzien van kritisch uit elkaar geplaatste poorten die berekend zijn om potentiële signaalinterferentie te minimaliseren. Toonaangevende Radar-Grade interne schakelende voedingsmodule, een technologie die exclusief is voor geluidsgevoelige akoestische apparatuur. Perfect getimede gegevensoverdracht. TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) verlaagt netwerklatentieproblemen en jittereffecten aanzienlijk. Het gloednieuwe chassisontwerp bestaat uit twee lagen van verschillende, zorgvuldig gekozen materialen: de binnenlaag is van gegalvaniseerd staal en de buitenlaag is van een dikke, hoogwaardige aluminiumlegering. Deze extravagante constructie maximaliseert de afscherming en controle van wervelstromen en dempt trillingen en geluid. 

Merason DAC 1 mk2

Ingangssignaalverwerking: De DAC1 MkII heeft één USB-, één RCA-, één Toslink- en één AES-ingang. De USB-ingang is gebaseerd op Amanero-technologie en zorgt dankzij twee nauwkeurige oscillatoren voor een jitterarm muzieksignaal, dat vervolgens galvanisch wordt gescheiden door capacitieve isolatorcomponenten. De signalen die bij de overige ingangen binnenkomen, worden bovendien galvanisch gescheiden en ontjitterd door middel van transformatoren en condensatoren. Dit garandeert dat geen externe interferentie het gevoelige signaal kan beïnvloeden.

Digitaal-naar-analoog-conversie: De taak van digitaal-naar-analoog-conversie wordt uitgevoerd door twee 1794A-convertermodules van Burr Brown. Voor een verbetering van 5 dB in dynamisch bereik heeft elk kanaal zijn eigen apparaat. Het analoge stroomsignaal wordt in een discrete opstelling uitvoerig omgezet in een spanningssignaal, dat in klasse A-technologie wordt gebufferd en naar de uitgang wordt geleid. De DAC1 MkII is volledig gebalanceerd, dat wil zeggen dat er in totaal vier onafhankelijke kanalen worden geïmplementeerd vanaf de twee convertermodules naar de uitgang.

Stroomvoorziening: Elke functionele eenheid heeft zijn eigen stroomvoorziening, en in totaal zijn het er twaalf. Twee uitgangskanalen worden elk gevoed door een afzonderlijke lineaire voeding met een extra grote transformator.

Made in Switzerland

EAM Labs Milano 

Avant-gardistisch design en Italiaanse uitmuntendheid

Vakmanschap, onbetwistbare kwaliteit en innovatief maar altijd functioneel design zijn de essentie van EamLab-producten. Met dezelfde nauwgezette aandacht voor detail bij de constructie krijgt elk product een precieze identiteit. De producten van Eamlab vertegenwoordigen nu meer dan ooit verfijnde, elegante en tijdloze schoonheid, een synthese van baanbrekend design en hoge prestaties. Het kenmerk dat Eamlab onderscheidt is de sterke link tussen een ontwerp geïnspireerd door traditie. De strakke en essentiële lijnen, verfijnd en origineel, karakteriseren de versterkers met een exclusief design en unieke stijl.
 
 
 
 

Arcam AVR5

De AVR5 is het nieuwe instapmodel van de AVR HDA familie voor een aantrekkelijke prijsniveau met AB klasse versterking. Een welkome aanvulling naast de AVR10, AVR20 en G-klasse AVR30.

Skyanalog mc-elementen

Skyanalog heeft hun producten altijd beschouwd als kunstwerken, vervaardigd met voortreffelijk vakmanschap.

Het is 25 jaar geleden dat we aan onze reis begonnen.

Ons team heeft altijd vastgehouden aan het idee dat audio de muzikale kunst moet dienen. Sinds 2021 introduceren wij met trots de G-serie aan de wereld, onder de naam Skyanalog. 

Begonnen als OEM-bedrijf, met meer dan 20 jaar onderzoek, hebben we geleidelijk onze kerntechnologieën ontwikkeld. Omdat we onafhankelijk konden  ontwikkelen en  produceren, waren we OEM voor veel bekende merken van over de hele wereld.

Wij zijn ervan overtuigd dat uitstekende muzikale apparatuur het resultaat is van de geluiden van de natuur die je in de prachtige wereld van muziek kunnen brengen, zoals lentebries, ontspanning en vreugde.

De Grimm Audio MU1;  top of the line streaming

De Grimm MU1 huisvest de ultieme streaming techniek in zich, state of the art jitter reductie, wellicht de meest precieze klok ooit in een streamer verwerkt, Roon endpoint, diverse aansluitingen (digitaal) o.a. de voor ons zeer belangrijke AES/EBU 110 Ohm aansluiting.

Ook Alles voorPortable Audio

Bezoek onze winkel