Nieuw bij Sights&Sounds

De CanEVER Audio ZeroUno

Het komt niet vaak voor dat de audiowereld een echte innovatie kent. De ZeroUno DAC van Mario Canever is er een. Een dac die qua principe tot op het bot is ontleed, ontdaan van alle mogelijke verstoringen in het rekenproces en van een nieuwe architectuur is voorzien. Het resultaat is revolutionair!

De Grimm Audio MU1;  top of the line streaming

De Grimm MU1 huisvest de ultieme streaming techniek in zich, state of the art jitter reductie, wellicht de meest precieze klok ooit in een streamer verwerkt, Roon endpoint, diverse aansluitingen (digitaal) o.a. de voor ons zeer belangrijke AES/EBU 110 Ohm aansluiting.

Elac Navis ARB-51

Voor kleinere ruimtes of daar waar grotere vloerstaande luidsprekers ongewenst zijn, is de compacte Navis ARB-51 monitor geschikt. Ondanks de kleine afmetingen is het dankzij het Dual-Concentric chassis en de woofer een volwaardig 3-wegsysteem. Deze speakers zijn zowel draadloos met een zender aan te sturen als bedraad.

CocktailAudio N25AMP

De N25AMP is gelijk aan de N25 met als verschil dat de N25AMP is voorzien van een versterker. Er hoeven slechts twee luidsprekers aangesloten te worden om een compact audiosysteem samen te stellen. De versterker heeft een vermogen van 2 x 75W (bij 8Ohm) en heeft daarmee ruim voldoende vermogen om luidsprekers goed aan te sturen. 

Deze streamer/versterker combinatie ondersteunt alle hoogwaardige streamingdiensten die ertoe doen, zoals Tidal (MQA), Qobuz, Deezer, Amazon Music en HighResAudio. Via Spotify Connect en Apple Airplay kunt u muziek vanaf uw smartphone, tablet of Mac naar de N25AMP streamen. Internetradio wordt verzorgd door de beste provider die er op dit moment is: Airable (TuneIn).

ProAc Studio Monitor 100

De ProAc studio 100 werd meer dan 20 jaar geproduceerd tot 2013. De studio 100 werd al snel een favoriet in studio’s, gebruikt als monitor.
Stewart Tyler heeft gewerkt aan een nieuwe speaker genaamd de ProAc Studio Monitor 100 en alle componenten, bas luidspreker en tweeter zijn verbeterd terwijl de behuizing hetzelfde is gebleven.
De Studio Monitor 100 beschikt ook over een nieuw wisselfilter, de algehele geluidskwaliteit is vergelijkbaar met de studio 100, maar een iets aangenamer geluid maakt het ideaal voor lange luistersessies in zowel studio- als thuissituatie.