Nieuw bij Sights&Sounds

Silent Angel Exclusive Demo weekend

Alles wat je over het verbeteren van je netwerk wilde weten, maar niet durfde te vragen! Kom ook 16 december, we hebben Dennis en Jan in da house, experts op het gebied van alles wat met streamen te maken heeft. Willem van @cafedespaan zorgt voor de innerlijke mens, geloof me dit wil je meemaken 😎                               

Silent Angel Bonn NX

Een unieke en geavanceerd ontwerp, acht rijkelijk vergulde Gigabit Ethernet-poorten zijn voorzien van kritisch uit elkaar geplaatste poorten die berekend zijn om potentiële signaalinterferentie te minimaliseren. Toonaangevende Radar-Grade interne schakelende voedingsmodule, een technologie die exclusief is voor geluidsgevoelige akoestische apparatuur. Perfect getimede gegevensoverdracht. TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) verlaagt netwerklatentieproblemen en jittereffecten aanzienlijk. Het gloednieuwe chassisontwerp bestaat uit twee lagen van verschillende, zorgvuldig gekozen materialen: de binnenlaag is van gegalvaniseerd staal en de buitenlaag is van een dikke, hoogwaardige aluminiumlegering. Deze extravagante constructie maximaliseert de afscherming en controle van wervelstromen en dempt trillingen en geluid. Het gestroomlijnde, moderne ontwerp voegt een grote esthetische aantrekkingskracht toe, waardoor Bonn NX een functioneel audiokunstwerk wordt.

Musical Fidelity NuVista Vinyl

Absurd goed, zeer veel mogelijkheden om je “tafel” perfect aan je versterker aan te sluiten, ook is deze high end phono versterker end-of-life, toch een keiharde aanrader. De Nuvistor buizen zorgen voor een enorme stage, qua oplossend vermogen én diepte. 

JBL L75 MS limited edition

De JBL L75 is een vreemde eend in de bijt, is het een soundbar, is het een Bluetooth-speaker? Het is beide, je “knoopt” je televisie middels een HDMI kabel er op aan en klaar ben je voor je surround ervaring. De L75 is echter meer, je kunt er perfect Hi-Res muziek op afspelen. Kortom een perfecte oplossing als je systeem redelijk compact wilt houden! Nu tijdelijk verkrijgbaar in hoogglans zwart,

Arcam AVR5

De AVR5 is het nieuwe instapmodel van de AVR HDA familie voor een aantrekkelijke prijsniveau met AB klasse versterking. Een welkome aanvulling naast de AVR10, AVR20 en G-klasse AVR30.

De Epos ES 14 luidspreker

Een “boekenplank” luidspreker die in staat is om de emotie uit je muziek te halen. Niet alleen is deze luidspreker subliem afgewerkt, ook de ruimtelijkheid, defintie en rust zijn exemplarisch voor deze ES 14. Het typenummer bestaat al heel lang, nu in handen van Karl Heinz Fink, de luidsprekergoeroe uit Duitsland. Wordt geleverd incl. bijpassend statief.

De Grimm Audio MU1;  top of the line streaming

De Grimm MU1 huisvest de ultieme streaming techniek in zich, state of the art jitter reductie, wellicht de meest precieze klok ooit in een streamer verwerkt, Roon endpoint, diverse aansluitingen (digitaal) o.a. de voor ons zeer belangrijke AES/EBU 110 Ohm aansluiting.

Ook Alles voorPortable Audio

Bezoek onze winkel