Nieuw bij Sights&Sounds

Devialet Mania

Nieuw van Devialet!  De Mania, de eerste draagbare luidspreker van deze franse audio-vernieuwer. Deze speaker is vooral bedoeld om mee te nemen naar je tuin, boot/jacht, tweede woning of in je caravan, kortom verzin het maar en geniet van topkwaliteit muziekbeleving op plekken waar je eerst niet de kwaliteit van Devialet mobiel kon ervaren. Verkrijgbaar als Mania in de kleuren wit/zwart of de nog elegantere Opera uitvoering voorzien van vergulde details. Prijzen € 790,- en € 990,-

GoldNote Bellagio Reference

De Bellagio Reference is onze exclusieve platenspeler in beperkte oplage, een statement van nauwkeurige techniek en Italiaans ontwerp. Dankzij de curve-plint-architectuur is de Bellagio Reference een unieke draaitafel gemaakt met hoogwaardige componenten en zorgvuldig gekozen materialen, zoals de koolstofstalen draaischijf en het keramische kogellager, of de massieve ultragedempte plaat. De Bellagio Reference wordt aangedreven door ons allerbeste gepatenteerde besturingssysteem, ontwikkeld met een Quadral-Core microcontroller. De voeding van de Bellagio Reference regelt elektronisch de exacte snelheid, waarbij de instellingen in het geheugen worden opgeslagen. Deze speciale voeding maakt gebruik van een superinductief hybride ontwerp met dubbele choke – met een filter op het analoge podium. Ons gepatenteerde Dual-Choke-ontwerp filtert perfect de spanning om interferentie te elimineren, prijs vanaf € 13.500,-

MainBanner_Bellagio_Mobile

Focal Celestee

De Focal Celestee is een high-end gesloten hoofdtelefoon waarmee je de intensiteit van elk moment onthult. Celestee combineert modern design, luxe afwerking en indrukwekkende geluidsprestaties. De exclusieve Focal-luidsprekerdrivers garanderen een uitstekende dynamiek en een zeer nauwkeurig geluid. De oorschelpen hebben een akoestische behandeling ondergaan om resonantie te beperken en een compromisloze audiokwaliteit te bereiken: het geluid is schoon, nauwkeurig en met een goede basverlenging.

Allnic H-6500

De Allnic L-6500 is Allnic Audio’s nieuwe middenklasse voorversterker. Net als alle andere Allnic Audio producten, wordt er gebruik gemaakt van Permalloy (combinatie van ijzer en nickel) voor de kern van de transformatoren. Allnic is erg dankbaar voor de uitvinding van Permalloy voor gebruik in de kern van de transformator. Hiermee heeft de uitvinder muziek luisteraars over de hele wereld een dienst bewezen. Prijs € 10750,-

JBL L75

De JBL L75 is een vreemde eend in de bijt, is het een soundbar, is het een Bluetooth-speaker? Het is beide, je “knoopt” je televisie middels een HDMI kabel er op aan en klaar ben je voor je surround ervaring. De L75 is echter meer, je kunt er perfect Hi-Res muziek op afspelen. Kortom een perfecte oplossing als je systeem redelijk compact wilt houden!

Arcam AVR5

De AVR5 is het nieuwe instapmodel van de AVR HDA familie voor een aantrekkelijke prijsniveau met AB klasse versterking. Een welkome aanvulling naast de AVR10, AVR20 en G-klasse AVR30.

De CanEVER Audio ZeroUno

Het komt niet vaak voor dat de audiowereld een echte innovatie kent. De ZeroUno DAC van Mario Canever is er een. Een dac die qua principe tot op het bot is ontleed, ontdaan van alle mogelijke verstoringen in het rekenproces en van een nieuwe architectuur is voorzien. Het resultaat is revolutionair!

De Grimm Audio MU1;  top of the line streaming

De Grimm MU1 huisvest de ultieme streaming techniek in zich, state of the art jitter reductie, wellicht de meest precieze klok ooit in een streamer verwerkt, Roon endpoint, diverse aansluitingen (digitaal) o.a. de voor ons zeer belangrijke AES/EBU 110 Ohm aansluiting.

Bezoek Onze Winkel

< class="text-content-block">

Openingstijden: 

Maandag gehele dag gesloten, op afspraak open

< class="text-content-block">

Dinsdag tot en met Vrijdag

Zaterdag 

< class="text-content-block">

12.00 - 17.00

10.00 - 17.00

+31 (0)575 545583

< class="text-content-block">

Nieuwstad 51, 7201 NL Zutphen