Nieuw bij Sights&Sounds

Devialet Dione

Nieuw van Devialet! Deze home cinema soundbar met Dolby Atmos 5.1.2. Deze soundbar is voorzien van zeventien Devialet neodynium drivers, waaronder acht long-throw subwoofers. Hiermee komt het totale vermogen op 950 Watt. Ingebouwd zit ook Devialet’s nieuwe SPACE-techniek, die ervoor zorgt dat alle inkomende audio om wordt gezet naar Dolby Atmos 3D audio. Ook maakt het niet uit hoe deze soundbar opgehangen wordt, omdat de interne gyroscoop het geluid aanpast aan de positie van de soundbar.

Focal Clear MG

Ervaar excellentie met de Focal Clear Mg open hoofdtelefoon voor de beste individuele hifi ervaring bij jou thuis. Clear Mg, de gouden standaard in de Focal open-back-hoofdtelefoons, levert uitstekende geluidsprestaties en geavanceerde designfuncties.

Deze hoogwaardige hoofdtelefoon, gemaakt in Frankrijk, bevatten exclusieve Focal-technologieën, het resultaat van baanbrekend onderzoek op het gebied van akoestiek en kennis van Focal. De luidsprekerdrivers zijn samengesteld uit een unieke magnesiumconus, een materiaal dat een scherpe, nauwkeurige en indrukwekkende weergave mogelijk maakt, wat resulteert in een verbluffend echt geluid.

prd107791

Focal Celestee

De Focal Celestee is een high-end gesloten hoofdtelefoon waarmee je de intensiteit van elk moment onthult. Celestee combineert modern design, luxe afwerking en indrukwekkende geluidsprestaties. De exclusieve Focal-luidsprekerdrivers garanderen een uitstekende dynamiek en een zeer nauwkeurig geluid. De oorschelpen hebben een akoestische behandeling ondergaan om resonantie te beperken en een compromisloze audiokwaliteit te bereiken: het geluid is schoon, nauwkeurig en met een goede basverlenging.

Allnic H-6500

De Allnic L-6500 is Allnic Audio’s nieuwe middenklasse voorversterker. Net als alle andere Allnic Audio producten, wordt er gebruik gemaakt van Permalloy (combinatie van ijzer en nickel) voor de kern van de transformatoren. Allnic is erg dankbaar voor de uitvinding van Permalloy voor gebruik in de kern van de transformator. Hiermee heeft de uitvinder muziek luisteraars over de hele wereld een dienst bewezen.

Atoll ST-300

De Atoll Électronique ST300 Signature combineert het gemak van de ST200 Signature en de klank kwaliteit van PR300 Signature in één behuizing. Het resultaat is een veelzijdig apparaat met verschillende streamingsmogelijkheden, digitale aansluitingen voor bijvoorbeeld uw televisie en analoge ingangen voor bijvoorbeeld uw cd-speler of platenspeler.

Arcam AVR5

De AVR5 is het nieuwe instapmodel van de AVR HDA familie voor een aantrekkelijke prijsniveau met AB klasse versterking. Een welkome aanvulling naast de AVR10, AVR20 en G-klasse AVR30.

De CanEVER Audio ZeroUno

Het komt niet vaak voor dat de audiowereld een echte innovatie kent. De ZeroUno DAC van Mario Canever is er een. Een dac die qua principe tot op het bot is ontleed, ontdaan van alle mogelijke verstoringen in het rekenproces en van een nieuwe architectuur is voorzien. Het resultaat is revolutionair!

De Grimm Audio MU1;  top of the line streaming

De Grimm MU1 huisvest de ultieme streaming techniek in zich, state of the art jitter reductie, wellicht de meest precieze klok ooit in een streamer verwerkt, Roon endpoint, diverse aansluitingen (digitaal) o.a. de voor ons zeer belangrijke AES/EBU 110 Ohm aansluiting.

Bezoek Onze Winkel

Openingstijden: 

Maandag gehele dag gesloten, op afspraak open

Dinsdag tot en met Vrijdag

Zaterdag 

12.00 - 17.00

10.00 - 17.00

+31 (0)575 545583

Nieuwstad 51, 7201 NL Zutphen