Sales & Pre-Owned

Sale!

Ascendo ZF 3 SE luidsprekers, de ultieme uitvoering van de ZF 3 een Bandpass woofer, gekoppeld aan een grote middentoner, welke direct boven de baspoort, welke aan de voorzijde geplaatst is, zit, dit integreerd de lage enmiddentonen beter en homogener. De forse Ribbontweeter is verstelbaar t.o.v. de kast i.v.m. fase reinheid. De aansluitconnectoren zijn de beste welke te koop zijn, de Furutech FT 818, hier zit zelfs een moment op voor het juiste aantrekmoment. Single, bi-of trt-wiring mogelijk, de set wordt geleverd met een jumperkabel van van den Hul, the Wind € 54,- per meter. De luidspreker weegt 52 kg per stuk, de set kostte € 30.000,- per set nieuw en is ong. 6 jaar oud. Klik op de naam en je gaat naar de test van de Ascendo in 6Moons. Luisteren en inruil is geen probleem.

 

Arcam A29 versterker, geen Klasse A, B, D, maar G! Wat dat nu inhoud, vertellen we je graag, bij onze beroemde koffie. Van €999,- voor € 799,- incl. volledige garantie. Dit betreft ons plankmodel, nieuwsgierig? klik dan op bovenstaande link en je gaat direct naar de productpagina van Arcam.

Wel uniek te noemen, een set Ferrograph SP1 monitoren, een heel hoog vintage karakter, kan ook niet anders, want ze zijn meer dan 40 jaar oud. Getest en meer dan o.k. bevonden, redelijk nette staat. € 350,- per paar.

Nog maar een paar sets Xavian Bonbonus luidsprekers, in mooie kleuren, rood, lichtblauw en witte uitvoering, € 380,- per paar.

Audio Physic Tempo luidsprekers, wel wat gebruikssporen, technisch perfect, € 700,- per paar.

Een absolute favoriet van mij is altijd de Master Audio Slamm geweest, wat een pracht van een luidspreker, een geweldenaar ontworpen door Audio Master(!) builder Rick Paap. Nieuwprijs € 9600,- per paar. In heel nette staat, € 3350,- per paar. Luisteren en inruil geen probleem.

Bezoek Onze Winkel

Openingstijden: 

Maandag gehele dag gesloten, op afspraak open

Dinsdag tot en met Vrijdag

Zaterdag 

11.00 - 18.00

10.00 - 17.00

+31 (0)575 545583

Nieuwstad 51, 7201 NL Zutphen