U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SALE!

Nog één Hegel H160 streaming/versterker beschikbaar, van € 3500,- voor € 2350,-

Alles wat voor de kwaliteit van HEGEL staat, zit in deze versterker, streaming (DLNA), Airplay, de extreem lage vervorming en de heel hoge luidsprekerdemping. Dit laatste zorgt voor een heel strak laag, de SoundEngine zorgt voor een heel lage vervorming. Ook is de versterker zwaar uitgevoerd, een riante 2x 150 watt staan tot je beschikking.

Elac Debut B6 luidsprekers

Versie 1 in zwart, als demo gebruikt, van € 398,- per paar, nu voor € 320,- per paar

Een luidspreker welke ontworpen is door Andrew Jones is echt iets bijzonders, de vroegere ontwerper van TAD is internationaal beroemd om zijn ontwerpfilosofie.

Deze heeft hij in zijn ontwerp voor deze boekenplankluidspreker meer dan toegepast. Een evenwichtig hoog, gecombineerd met een rustig midden en lage tonen beeld. beeld.

Arcam A29 versterker 

Geen Klasse A, B, D, maar G! Wat dat nu inhoud, vertellen we je graag, bij onze beroemde koffie. Van €999,- voor € 799,- incl. volledige garantie. Dit betreft ons plankmodel, nieuwsgierig? klik dan op bovenstaande link en je gaat direct naar de productpagina van Arcam.

 

 

 

 

Openingstijden: 

Maandag gehele dag gesloten, op afspraak open

Dinsdag tot en met Vrijdag             11.00 - 18.00

Zaterdag                                            10.00 - 17.00