Geplaatst op 6 Jun 2017

Voor de liefhebbers van luxueuze, high-end hoofdtelefoons is er nu de nieuwe Grado PS2000e. De hand gebeitste binnenste kamer van esdoorn hout is bekleed met Grado’s Smoked Chrome voor een elegante afwerking. Ook heeft de hoofdtelefoon een wijde, lederen band met vulling waardoor hij comfortabel op het hoofd rust.

Esdoorn hout heeft weergaloze sonische eigenschappen en gecombineerd met metaal worden gerinkel en andere ongewenste hervormingen geëlimineerd. De nieuwe driver minimaliseert kleuring in het signaal voor een vrij en helder geluid.

Naast de driver is er ook onderzoek gedaan naar onder andere het frame, draad, spreekspoel en de magneten om alleen de beste kwaliteit materialen te verwerken in de PS2000e. Deze ontwikkelingen en de nieuwe kap en grill zijn versmolten in een gepatenteerde hybride behuizing waardoor de driver maximale ondersteuning krijgt en hierdoor minder resonantie plaatsvindt.

De PS2000e behoudt de klank van Grado maar wordt tevens naar een hoger niveau getild. Verfijning, ruimte en immense diepte vatten dit nieuwe vlagschip samen.

________________________

Prijs €3.495,-

grado, grado labs, grado headphones, sunset park, brooklyn, handmade, hand-built, brooklyn headphone company, smoked chrome, black chrome, flagship, vinyl rack, ps2000e

grado, grado labs, grado headphones, sunset park, brooklyn, handmade, hand-built, brooklyn headphone company, smoked chrome, black chrome, flagship, vinyl rack, ps2000eContact

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht