Geplaatst op 4 Jan 2018

 

Het unieke van EVEN hoofdtelefoons is niet alleen de klank, de pasvorm en de afwerking, maar het afstemmen op jouw gehoor.

Even is bezig personal audio opnieuw uit te vinden door het toepassen van hun baanbrekende EarPrint technologie. Via de technologie wordt het geluid van de Even hoofdtelefoons afgestemd op het gehoor van de gebruiker, dat zoals u zult begrijpen voor iedereen een unieke aangelegenheid is. Een groep van veteranen uit de audio business, geluidstechnici, audiciens en akoestische experts hebben de handen ineen geslagen en zijn er als eerste in geslaagd een hoofdtelefoon te maken die perfect wordt aangepast een de unieke verschillen in ieders gehoor.

De H1 over-ears (€ 239,-) worden geleverd met dezelfde bekabeling met inline microfoon en remote en kunnen plat in de draagtas gevouwen worden. De 50mm grote Beryllium drivers garanderen de muzikaliteit. De H2 on-ears (€ 349,-) worden draadloos verbonden via Bluetooth aptX en kunnen worden opgevouwen tot een zeer compact formaat. Voor alle modellen geldt door de toepassing van de EarPrint technologie dat het eindresultaat niet alleen beter klinkt, maar ook het gehoor beter wordt beschermd.Contact

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht