Geplaatst op 23 Aug 2017

 
 
Nieuw van Cocktail Audio is de X35 geïntegreerde versterker, momenteel het meest complete systeem verkrijgbaar op de markt. Hoewel het Zuid-Koreaanse bedrijf al geruime tijd de X30 levert – ook een geïntegreerde versterker – zagen ze er de noodzaak van in om een betere oplossing aan de man te brengen.
De X35 en de X30 zijn in veel opzichten hetzelfde. Beiden bieden ze een grote hoeveelheid aan aansluitingen, verbindingen en functies. Beiden hebben ze een metalen, strak en eenvoudig uiterlijk in zowel zwart als zilver.
Toch zijn er veel verschillen: waar de X30 alleen FM-radio biedt beschikt de X35 ook over DAB+. De X30 is een CD-speler en ripper, de X35 een speler, ripper en brander.
Aangezien ze allebei muziekservers zijn is er een losse opslag voor een harde schijf in het apparaat zelf. De Cocktail Audio X30 heeft maximaal ruimte voor 6TB opslag, bij de X35 is dit 8TB.
Ook aan verbindingen geen gebrek: Airplay, Sonos Connect, Tidal, Deezer en Qobuz worden allemaal ondersteund. De Cocktail Audio X35 doet er nog een schepje bovenop met ondersteuning van TuneIn, Roon, MQA, DSD, DXD en ingebouwde DA-converter die een geluidskwaliteit van 32bit/384Khz aan kan.
Alsof dat allemaal nog niet genoeg is beschikt de X35 over een krachtigere versterker dan de X30. Op elk kanaal zit een aparte eindversterker van 100 Watt en kun je dus elke luidspreker probleemloos aansturen (bij de X30 is dit 50 Watt).
 
Al met al is de X30 een goed presterende all-in-one versterker met een fijne controle over het geluid. Met de toegevoegde mogelijkheden van de X35 verwachten wij een onverslaanbare versterker, zeker voor deze prijsklasse.
_______________________
Cocktail Audio X35: €1.749,- (leverbaar eind augustus)
cocktailaudiox30_2 cocktailaudiox30_1 cocktailaudiox30
 
 
 
 
 
 


Contact

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht