Geplaatst op 27 Aug 2016

Vanaf nu tot en met het einde van de zomer elke week een speciale aanbieding. Om de volgende maanden goed door te komen hebben wij een aantal producten geselecteerd die onmisbaar zijn in deze hete (of in het geval van Nederland: natte) zomer. Dus als je op reis gaat, in de trein zit, gewoon in je achtertuin, op je werk of op de camping bent: deze artikelen doen het altijd goed.
Deze week hebben we in de aanbieding:

AudioQuest DragonFly Black met AudioQuest JitterBug. De nieuwe DragonFly Black is een USB-DAC, voorversterker en hoofdtelefoon versterker in één compacte behuizing ter grootte van een USB-stick. De DragonFly Black kan ook gebruikt worden in combinatie met Apple of Android smartphones en tablets (adapter voor USB-verbinding vereist). De nieuwe 32-bit ESS 9010 DAC klinkt nog beter dan de DAC die gebruikt werd in zijn voorganger.
De AudioQuest JitterBug zorgt ervoor dat al je digitale muziek en componenten veel beter gaat klinken. Deze AudioQuest USB Line Conditioner filtert en optimaliseert alle muziek die digitaal wordt overgebracht en werkt altijd! De AudioQuest JitterBug is daarmee misschien wel de meest interessante tweak van dit moment.

____________________________
AudioQuest DragonFly Black: €99,-
AudioQuest JitterBug: €49,-
____________________________

Van: €148,-
Voor: €130,-

 

2-jitContact

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht