Geplaatst op 31 Aug 2017

Voor de liefhebbers van draagbaar geluid op hoog niveau heeft KEF goed nieuws. De M500 hoofdtelefoon, MUO draagbare speaker en Space One draadloze hoofdtelefoon zijn in prijs verlaagd.
De M500 heeft een breed frequentiebereik. Van opzwepende hi-hats tot spannende rifjes en van zware bassen tot energieke vocalen: alle lagen in de muziek zijn goed hoorbaar. De oorschelpen zijn voorzien van een akoestische ring die omgevingsgeluiden blokkeert en voorkomt dat je eigen muziek lekt. Zo houd je niets anders over dan je eigen muziek in zijn puurste vorm.
De geluidskwaliteit van de KEF MUO is zonder meer goed. Door zijn robuuste ontwerp en rubberen voetjes worden vibraties en ruis tot een minimum beperkt. Bovendien is de speaker zowel liggend als staand te gebruiken; een ingebouwde sensor herkent de stand en past het geluid daarop aan. Inclusief miniatuur Uni-Q driver en tien uur accuduur is dit de ideale speaker voor onderweg.
De Space One is nauwkeurig afgestemd en vormgegeven om een hoofdtelefoon te creëren die opvalt door het geraffineerde minimalisme en voortreffelijke geluid. Space One is vervaardigd uit gegoten aluminium met een gezandstraalde titanium afwerking, fraai gecontrasteerd met zwarte accenten. De heldere, hoge tonen, de rijke middentonen en de strakke bastonen blijven behouden voor optimaal luistergenot. Tevens is hij uitgerust met Active Noise Cancelling en is hij bestand tegen vocht.

________________
KEF M500: van €299,- voor €199,-
KEF MUO: van €249,- voor €199,-
KEF Space One: van €419,- voor €329,-

 

kefm500

kefmuo IMG_2055Contact

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht